nästan utklassning av ben&jerry's ! ;)



nja, kanske inte utklassnig, men nästan i klass med ben& jerry's. Det är detta vi på landet får i våran konsum, generöst ! ;)

Mot skolan !




Hinner egentligen inte blogga, men drar mot skolan nu. tjing !

Lite från igår kväll/natt.







mina tjejer , ni betyder allt, det är sjukt hur mycket jag älskar er!

gårkvällen var underbar, det var mycket skratt och tyvärr tårar, men jag är så glad att jag har dessa underbara brudar ni förgyller min dagar !
Det blev mys ute på min altan först och sedan in mot tvn för att titta på matchen, tur att alla stödjer barcelona annars hade det kanske blivit slagsmål... ;)

nu ska jag hoppa in i duschen och sen och sedan slagga. Godnatt alla goda läsare ! och tack för att ni kikar in på min blogg även när jag är kass på att uppdatera, ska bättra mig och blogga mer på dagarna, puss !

Galet glad !








Lite av det som kom hem till mig idag, det bästa är att jag inte har brännt ett öre! Det är absolut otroligt bra att ha en mormor som jobbar med hud och smink produkter ;)

nejmen kolla här !



Har äntligen fått datorn! så idag har det blivit att fixa med det, vaknade vid tre och har sen fixat nästan enda sedan dess med sånt som är viktigt, msn, spotify, bilder, photoshop, och ja allt sånt som är viktigt ni vet!

Prada






Hittade en prada parfym i en låda förut hade inget minnen av att jag ägde en sådan. Sedan kom jag på varför den just låg i lådan. Förstår varför filmen heter djävulen bär prada, den luktar djävulskt äckligt !

Börjar dagen precis nu !



smink/fiskminen. Hahaha sött...

Fix nu innan tjejerna kommer! har slöat hela dagen, är egentligen inte frisk så orkade verkligen inte dra mig upp till stan nu ikväll så världens bästa brudar kommer hit istället. Det är stor fest ikväll , championsleague final ! visca barca!

Alla som är vid cruisingen i stan , ha så kul i det mysiga vädret! ;)

Go kväll med gatt folk !












walla eh eh !

 


 

Kom in för en stund sedan, ganska så dränkt hoppas det inte syns på bilderna ! haha.
jag var smart imorses , körde på lockigt redan från börja så då kan det ju inte bli värre !
Det är kul att så fort jag går utanför dörren så börjar det regna, tror gud hatar mig ...

I'm into you



JLo, när folk släpper taget om ''on the floor'' så kommer denna låt bli större, sjukt go!

sitter på bilden men grym som jag är så är jag klar med min tolkning av picasso eller något sånt. Så passar på att slänga in ett snabbt blogginlägg !

Jag önskar att kvällarna var längre.


sjukt grymma ansiktsprodukter till bra pris !



uppdateringen för idag var inte bättre än igår, jag är ledsen men ar haft så himla mycket att göra. Har pluggat verkligen hela dagen idag ( kärlek sex och samlevnad prov imorn)  och nu ska jag ta ett långt bad med anisktmask osv. Är så sjukt trött !
Men det är snart helg, då blir det uppdatering på topp hoppas vi! Det är ju inte heller långt kvar till sommarlov, då ska jag vara lite mer engagerad i bloggen. Men har lite brådis nu , ska hinna plugga ett antal timmar till senare.

Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon! laaater

En dag med Ida










kan gissa att detta är Idas nya hatobjekt. Haha tjejen var så arg när hon märkte att det var juice i och påstod att dom gjort fel som skrev det så litet i hörnet.

Vi slutade 13:20 idag,som alltid på onsdagar så vi tog bussen upp till stan för att sola och fixa lite saker som inte behöver skrivas i bloggen ;)
det blev i vilket fall 20 mintuer i solariumet , längesedan sist ! Har verkligen inte kvar färgen jag hade förut, kanske bra det var lite väl mörk då kanske ? Eller vad säger ni? Lite avis på idas nya kamera också ! Men bruden är ju överlycklig , feting glad för din skull bitch!

Everyday I’m shuffelin







Hemskt mycket förlåt för sen uppdatering, men bättre sent än aldrig !
Kom hem för ett tag sedan efter en dag hos susanna, det fick bli en del tyska plugg men så som vi är så blev det inte så mycket gjort så det blir att ta tag i det ordentligt på torsdag också...
Ute är det storm helt klart, jag som alltid fryser har ju nästan avlidit idag. Vi får hoppas att det blir bättre tills imorn.

Everyday I’m shuffelin.Shuffelin shuffelin. Åh dumma textrad försvinn ur mitt huvud ! Jag blir gaaaaalen.


och föresten !



vilken... hum hur ska jag uttrycka mig? Mindre smart person har lämnat den här i köket?
Den som hittar den får, jippie!

Mitt humör är som en bergodalbana.



Minen beskriver ganska bra hur jag känner mig just nu, haha.

hey dudes! humöret är inte på topp, har ont i hela kroppen och lär ju vara sjuk ... men nu ska vi tänka possitivt! vägrar att bli sjuk, skolan har inte lagt in det i schemat så jag har tid med det tyvärr.
Ni får ingen dagens outfit blablabla i dag, det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att sätta på mig det mesta i garderoben, snyggt? Nej men varmt.
Idag har jag även varit hos tandläkaren, behöver jag äns fortsätta klaga? ni förstår nog att min dag har varit ganska så kass rent ut sagt ! Men inga hål och det är ju bra  ;)


Städning är absolut inte min starka sida.



 

så här ser det ut just nu... skulle inte jag städa?
nej det regnar ute så jag tycker absolut det är trevligare att krypa ner i min säng och kolla på film så tar jag tag i städningen senare. Gillar egentligen inte att kolla på film, jag tycker det är slöseri med tid haha. Men har inte så mycket annat för mig nu så! ;)

söndagar gör livet mindre kul.



jag bjuder på en dagens !

Det är ganska läskigt hur mycket jag hatar söndagar, det känns som det inte äns är värt att hitta på något på en söndag. SÖNDAG till och med ordet är fult. USCH!
men idag har jag faktist varit iväg och fixat ny dator som kommer hem till mig på tisdag, känns bra !
En sak som är ännu bättre är att jag fick typ 1300 över , man har ju sina kontakter! ;)
Så det blir att lägga undan dom nu i kanske en till två veckor, herregud hur ska det gå.. ? Så får jag mina andra pengar också. Otroligt glad brud för det altså! ni kan ju gissa vad pengarna kommer gå till?!
Nu ska jag ta tag i livet och vara så duktig och städa på mitt rum och ta mig en lååååång dusch, kan vara det bästa!

over and out.

absolut inte okej!



Alla E ämnen och sånt, whatever! Men det här, någon mer än jag som tycker att detta är att gå för långt ?
UUUUUSCH, haha.

är ni med jao?




ready for takeoff ?
äntligen , eller vad säger ni? Har haft lite press på mig nu att börja blogga för har fått en del förfrågningar och sparkar i baken om att jag verkligen ska börja blogga igen. Självklart känns det kul för det betyder då att någon faktiskt är intresserad! Så igår kväll satt jag och ida och försökte få ihop en design och sådär. Blev faktiskt nöjd med resultatet så får hoppas nu då att bloggsuget håller i sig denna gången.

jag bjuder på en sjukligt slapp bild, hade en '' Hej orkar inte fixa mig dag'' idag men kännde endå att det är roligare med bilder. Så det fick bli en i min smutsiga spegel!

Nu vet ni, Linnea jw är i farten så se till att ha koll ;)

RSS 2.0